Letošnje leto je posebno tudi kar se tiče nakupovanja božičnih daril. Omejevanje stikov, gneče v nakupovalnih centrih in prepovedi prehajanja mej občin so v ospredje postavila drugačna, prvič celo digitalna darila.

Taka, ki jih pošlješ in kupiš na najbolj varen in časom primeren način, za njih pa ni potrebno stati v vrstah trgovin.

Olajšali smo vam delo in vam pripravili izbor najbolj modernih in hitrih daril, ki omogočajo darilne kartice ter nakup iz naslonjača. Pa vesele praznike!  

1. Bi imeli osebno posvetilo znanega igralca, pevca, športnika? 

CAMEO, MEMMO in THRILLZ so ponudniki, ki družijo znane estradnike, športnike, pevce, ki za nekaj denarja posnamejo posvetilo vašemu prijatelju ali družinskim članom. Posvetilo potem pošljete v obliki videa vašemu obdarovancu, na omenjenih naslovih pa si lahko ogledate primere uporabe. 

Člani Wu-Tang Clana, igralka Roseanne Bar, Youtube zvezda z več kot 4 milijoni sledilcev Allie Sherlock, nekdanji košarkar Dennis Rodman,  pevka Samantha Fox, igralec v seriji The Office Brian Baumgartner, igralec Elijah Wood čakajo na vas. 

Cene darilnih posnetkov se gibljejo med 10 in 2000 evrov

Inovativno in moderno? Povsem!  

 

2. Najlažji način do vožnje odličnih električnih avtov? Darilni bon za car sharing  

Gotovo ste v Ljubljani, Mariboru, Kranju ali Murski Soboti že opazili lepe modre avtomobile z napisom .GO? No, ti tako imenovani 'Gojčki' so del flote hitro rastočega slovenskega sistema souporabe 100-odstotno električnih vozil Avant2Go, ki je sodoben in ugoden način za hitre izposoje vozil. Vse - od rezervacije do odklepanja in plačila - poteka preko uporabniku prijazne aplikacije, 24/7, vse dni v letu.

In praznična ponudba? Plačate 12 evrov, vaš obdarjenec pa prejme brezplačno včlanitev in bon za 21 evrov, ki jih lahko v celoti porabi za vožnje.

Ob tem pa še pomagate pomoči potrebnim, saj Avant2Go od vsakega nakupa bona donira 3 evre Anini Zvezdici.

Izvirno in trajno darilo zanjo ali zanj, pogoj je seveda veljavno vozniško dovoljenje.

In najboljša stvar? Avant2Go storitev vseskozi širi, tako da lahko sedaj izbirate že med več kot 250 vozili, dostopnimi na preko 100 lokacijah po Sloveniji

3. Vsa online izobraževanja in tečaji na enem mestu 

Verjetno ste že slišali za Masterclass izobraževalno platformo, kjer najbolj prepoznavni obrazi izobražujejo online o skorajda vseh področjih, ki vašega obdarjenca lahko zanimajo. Umetnost, glasba, znanost, posel, hrana, duhovnost. To je le nekaj predlogov izmed področij, ki jih ponuja Masterclass.

Pa cena? 200 evrov letno za neomejen dostop.

Slovensko podjetje pa ponuja alternativo, to je platforma We Create Courses, kjer lahko sicer kupite posamezne video tečaje slovenskih strokovnjakov na temo vzgoje otrok, izboljšanja partnerskega odnosa, vadbe in treningov.

Potem je tu še Udemy, ki ponuja kar 130 tisoč video izobraževanj, različnih področij. Cene posameznih tečajev so od 12,99 evrov dalje. Izbrete tečaj, ki bi ga radi podarili in kliknete na »Gift this course«

4. Darilo za športnike - letna naročnina na Stravo ali na enega izmed tečajev online vadbe 

Strava je popularno socialno omrežje, ki druži kolesarje in tekače in ima čedalje več uporabnikov tudi iz Slovenije. Osnovna naročnina je brezplačna, če pa želite izkoristiti vse prednosti, ki jih Strava ponuja, pa se morate poslužiti mesečnega paketa. Letni darilni naročniški paket stane 59,99 evrov. Športniki bodo cenili darilo, bolj kot si lahko mislite.  

5. Mesečna naročnina na rastline Džungla

Tudi inovativno spletno trgovino Džungla smo uvrstili med inovativne in moderne ideje za darila, čeprav ne ponuja digitalnih storitev. Slovenci smo osvojili spletne nakupe in spletno prodajo, to kaže tudi Džungla, ki je ena izmed spletnih prodajaln rož. Z garantirano 24-urno dostavo so primeren naslov za obdarovanje, mi pa smo izbrali mesečno naročnino na rastline.   

»Z nakupom tega izdelka podariš sebi ali svoji ljubljeni osebi enoletno naročnino na mesečne Džungline paketke rastlin. To pomeni, da ti bomo vsak prvi teden v mesecu poslali na dom novo čudovito rastlino. Katera pa bo ta rastlina, pa se lahko pustiš presenetiti. Cena že vključuje poštnino« so zapisali v Džungli.

Letna naročnina znaša 168 evrov.  

6. Večna klasika: darilna kartica Amazon 

Amazonove darilne kartice so uporabne na več načinov. Za nakupe izdelkov ali storitev na Amazonu, za digitalne knjige s knjižnih polic Kindla ali za njihovo Amazon Video platformo za video na zahtevo. 

Amazon ponuja personalizacijo darilnih kartic, ki jih lahko tudi natisnete ali obdarjencu pošljete neposredno na njegov email. 

Amazon za čedalje več produktov ponuja dostavo v Slovenijo, zato s tem darilom ne morete zgrešiti.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice