Tako si lahko sami pripravite olje za sijočo polt s samo dvema izdelkoma, ki ju zagotovo imate doma.

Splet so preplavlila olja za telo, ki vsebujejo bleščičast prah, ki da koži poseben lesk. Ker imajo svetleča olja za telo znanih blagovnih znamk izredno nabite cene, smo za vas izbrskali nasvet, kako svetleče olje za telo pripravite kar sami - hitro in poceni.

Svetleče olje za telo pripravite hitro in ugodno kar sami

Potrebujete le dva izdelka - olje za telo, ki je lahko olje za dojenčke, lahko je suho olje za telo za na plažo oziroma kakšrnokoli drugo olje, ki ga uporabljate za kožo.

Prav tako pa potrebujete tudi kakršnenkoli ’highlighter’ oziroma osvetljevalec obraza - to je bleščeč prah, ki ga uporabljamo za osvetlitev obraza, predvsem ličnic in nosu.

Priprava svetlečega olja je preprosta - v stekleničko olja vsujete osvetljevalec oziroma ‘highlighter’. Nekateri osvetljevalci so že na prodaj v prahu, če pa imate ‘trd’ osvetljevalec, pa ga zdrobite z nožem.

Četudi boste za pripravo svojega svetlečega olja za telo uporabili najcenejše izdelke, bo vaša koža po uporabi mehka in sijoča. Zagotovo boste ukradle vsak pogled na plaži ali večernih zabavah.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice