Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO). Tokrat med drugim predstavljamo priložnosti za prodajalce, voznike, vodje projektov in pravnike.

Delo v turizmu – Nemčija

Mednarodni oddelek nemškega zavoda za zaposlovanje za delodajalce iz zveznih dežel
Schleswig-Holstein in Mecklenburg-West Pomerania išče več novih delavcev za čas letne sezone, med drugim pomočnike kuharja, natakarje, prodajalce, animatorje in upravljavce igral v zabaviščnem parku.

Voznik avtobusa – Hrvaška

Če vam bolj odgovarja delo kot voznik avtobusa, v hrvaškem podjetju Vincek ponujajo prevoz potnikov na relaciji Ljubljana – Krakov, občasno pa tudi na linijah po Hrvaški. Povprečno mesečno neto plačilo za polni delovni čas, z vključenimi dnevnicami znaša 1.700 evrov.

Vodja projektov – Italija 

Z ustrezno izobrazbo in zelo dobrim znanjem italijanskega jezika lahko v Trstu zasedete mesto vodje projektov. Pričakujejo poznavanje tehničnih risb in risanja s programom AutoCAD, zaželene so tudi delovne izkušnje, ponujajo pa začetno neto plačo v višini 1.200 evrov mesečno.

Referent za kontrolo stroškov – Italija

Nove okrepitve išče še vodilno italijansko podjetje na področju elektrike. Njihov referent za kontrolo stroškov se bo moral izkazati predvsem z napredno uporabo programov Office, še posebej Excela, zaželene pa so tudi vsaj minimalne delovne izkušnje. Neto plačilo se giblje okoli 1.200 evrov mesečno.

Pravnik lingvist za slovenski jezik – Luksemburg

Sodišče EU išče pravnike lingviste za slovenski jezik, ki bodo prevajali pravna besedila v slovenščino.
Med drugim boste potrebovali diplomo slovenske pravne fakultete in temeljito znanje vsaj dveh od naslednjih jezikov: francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, angleščina, poljščina.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice