Ponujamo vam izbor delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat predstavljamo priložnosti za delavce v turizmu in varuške, različna delovna mesta v socialnovarstvenih storitvah ter možnost zaposlitve v Agenciji Evropske unije za temeljne pravice.

Sobar (Nemčija)

Mednarodni oddelek nemškega zavoda za zaposlovanje za delodajalca, hotel s 5 zvezdicami, ki se nahaja v pokrajini Allgäu (Bavarska), išče sobarico oziroma sobarja. Ponujajo zaposlitev za določen čas, za čas zimske sezone in plačilo od 1.600 evrov bruto mesečno.

Različna delovna mesta v socialnovarstvenih storitvah (Združeno kraljestvo)

V Združenem kraljestvu medtem potrebujejo pomoč na področju socialnovarstvenih storitev ter delo ponujajo pomočniku organizatorja socialne oskrbe na domu, koordinatorju socialne oskrbe na domu, oskrbovalcu/negovalcu v stanovanjski enoti in socialnemu delavcu.

Au Pair (Irska)

Agencija za posredovanje iz Irske išče varuške (au pair) za delo z usposabljanjem na delovnem mestu. Usposabljanje poteka on-line, praktični del pa pri družini in traja cel čas bivanja ter dela pri družini, običajno med 6 in 12 mesecev), zaključi se s pridobitvijo certifikata. 

Osebni pomočnik direktorja (Avstrija)

Priložnosti pa se ponujajo tudi v evropskih inštitucijah. Na Dunaju na primer zaposlijo osebnega pomočnika direktorja Agencije Evropske unije za temeljne pravice. Zaposleni bo prispeval k nemotenemu upravljanju sekretariata, odgovoren bo predvsem za usklajevanje in organizacijo direktorjevih dejavnosti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice