V svetu družbenih omrežij je obogatel že marsikdo. A verjetno si nihče ni mislil, da se da obogateti s stiskanjem mozoljev. Prav to je uspelo slavni dermatologinji Sandri Lee, ki je znana kod dr. Pimple Popper.

Svetovni splet so preplavili najrazličnejši videoposnetki o temah, o katerih se pred leti nismo niti pogovarjali. Vsi poznamo zabavne videoposnetke smešnih dogodivščin mačk in drugih hišnih ljubljenčkev, 'failov' in raznih incidentov. A v zadnjem času je prava senzacija postalo – verjeli ali ne – stiskanje mozoljev.

S stiskanjem mozoljev do svoje televizijske oddaje

Na spletu so pred leti pristali le 'amaterski' posnetki stiskanja mozoljev, ki so se številnim zdeli gnusni. A kljub temu so dosegali večmilijonske oglede. Tržno nišo je izkoristila ameriška dermatologinja Sandra Lee.

Svoj YouTube kanal je zagnala že pred osmimi leti, ko je delila nasvete v zvezi z nego kože. A pravi 'bum' je njen kanal doživel pred štirimi leti, ko je objavila prvi videoposnetek stiskanja mozolja. Zdaj 48-letne dermatologinje se je hitro prejel vzdevek dr. Pimple Popper, kar v prevodu pomeni 'iztisnjevalka mozoljev'.

Njen največkrat ogledani videoposnetek ima kar 57 milijonov ogledov, Lee-jeva pa je lansko leto dobila celo lastno TV-oddajo na televizijski mreži TLC, ki jo lahko spremljamo tudi v Sloveniji.

Nekaterim gnusno, a ona služi milijone

A ogledi seveda niso tisto, zaradi česar dr. Pimple Popper-jeva nadaljuje s svojim delom. Ogledi na YouTubu prinašajo pravo bogastvo s strani oglasov in dermatologinja, ki je prej s svojo službo zaslužila okoli 300.000 evrov na leto, je po zaslugi stiskanja mozoljev postala multimilijonarka.

Dr. Pimple Popper ima na YouTubu že skoraj 5 milijonov naročnikov in skupno skoraj 3 milijarde ogledov.

V svoji še dokaj mladi karieri stiskanja mozoljev naj bi zaslužila že več kot 10 milijonov evrov. Z novo televizijsko oddajo in konstantno rastjo svojih družbenih kanalov pa postaja še bolj privlačna za oglaševalce.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
.... spet (nepreverjen)

zdravniska prevara

Starejše novice