Neznanca, ki naj bi imela po besedah žrtve z »gelom urejeno pričesko na prečko« in bila »postrižena pred nekaj dnevi«, sta ukradla denarnico brez denarja.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, sta neznana storilca včeraj v Mariboru oropala 17-letnika. Okoli 13.50 sta na avtobusnem postajališču na Dogoški cesti pristopila do 17-letnika, en od njiju mu je vzel denarnico z vsebino in mu ob tem po besedah policije še zagrozil, da ga bo »razbil«. Neznanec je denarnico, v kateri sta bila zgolj osebna izkaznica in davčna številka, odnesel neznano kam. Materialna škoda znaša okoli 50 evrov.

Opis storilcev

»Moški, star okoli 20 let, visok približno 170 centimetrov, nižje in čokate postave, ima približno 90 kilogramov, črnih las, ima z gelom urejeno pričesko na prečko, postrižen pred nekaj dnevi, brez brk ali brade, sveže obrit. Oblečen je bil v elegantnejšo modro jakno, segajočo do pasu. Pod jakno je imel oblečeno belo majico, hlače pa so bile spodnji del trenerke, črne barve,« so podrobnosti o prvem osumljencu sporočili iz mariborske policije, drugi osumljenec pa naj bi bil videti takole:

»Moški, star okoli 19 let, visok približno 175 centimetrov, nižje in čokate postave, ima približno 90 kilogramov, črnih las, z gelom počesanih nazaj, postrižen pred nekaj dnevi, brez brk ali brade, sveže obrit. Oblečen je bil v jeans hlače in modro jakno, pod katero je imel oblečen bel pulover.«

Oškodovanec je po besedah policije prepričan, da gre po izgledu in temni polti zagotovo za Roma, ki naj bi se med seboj tudi pogovarjala v romskem jeziku.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice