Slika je simbolična.
V Gradcu so v torek zvečer v postelji našli pet mesecev nosečo žensko. 19-letni osumljenec zanika, da bi povezan z njeno smrtjo.

Sosednjo Avstrijo pretresa nov umor mlade ženske. Po statistiki, ki jo navaja Kurier, je to že 17. ženska, ki je bila letos umorjena v Avstriji. 

Kaj se je zgodilo?

Znanci in prijatelji 17-letnega dekleta so okoli 19. ure zvečer obvestili policijo, da se ta ni pojavila v službi, prav tako se ni oglašala na telefon.

Ko so skozi okno gasilci stopili v stanovanje, jih je čakalo tragično odkritje. Na postelji so našli truplo 17-letnice, ki je pričakovala otroka. 

Predstavnik policije je povedal, da naj bi imel truplo jasne ureznine in vbodne rane. Orožja, ki je bilo uporabljeno še niso odkrili, saj naj bi bilo uporabljenih več različnih predmetov. 

Policija ima osumljenca, ta vpletenost zavrača

Kot še poroča Kurier bi lahko bil z zločinom povezan 19-letnik, ki je domnevni oče nerojenega otroka.

Avstrijca so v torek zvečer v njegovem stanovanju soočili policisti. Priznal je, da je bil v ponedeljek zvečer v stanovanju s 17-letnico in da se je tam z njo prepiral. Zanika pa kakršnokoli povezavo s smrtjo nosečnice.

Osumljenca so prijeli po odredbi tožilca. Izvedena je bila tudi forenzična preiskava, vendar končna ocena še ni znana. 

Kurier ob tem še poroča, da naj bi imel mlad par burno razmerje, v katerem sta se že večkrat razšla. Sedemnajstletnica se je pred nekaj tedni preselila v lastno stanovanje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice