Mama 21-letnega Aljaža Gumzeja je ekipi Mariborinfo sporočili, da se njen sin še vedno ni vrnil domov in je za svojce še vedno pogrešan.

V popoldanskih urah smo bili v uredništvu s strani mariborske policije obveščeni, da je 21-letni Aljaž Gumzej iz Pragerskega, ki ga svojci pogrešajo že vse od 19. septembra, najden »živ in zdrav« in da »pogrešani ni bil žrtev kaznivega dejanja ali prekrška«.

A kmalu zatem nas je kontaktirala njegova mama (ime in priimek hranimo v uredništvu) in nam pojasnila svojo plat zgodbe. Po njenih besedah je 21-letnik še vedno pogrešan, policija pa je iskalno akcija prekinila, potem ko so ga izsledili na Hrvaškem.

Odšel in se ni vrnil

»Dejstvo je, da je 19. septembra odšel od doma in se do danes še ni vrnil,« nam je zaupala Aljaževa mama. Po njenih besedah so 21-letnika videli včeraj ponoči v Karlovcu. Iskalna akcija za svojce še vedno poteka.

»Ne vemo niti, zakaj je odšel. Policisti so ga legitimirali na Hrvaškem in spustili dalje, saj ni naredil nobenega prekrška, ker pa je polnoleten, ga tudi zadržati niso smeli. Za njih je to dovolj in ga ne iščejo več,« pravi obupana in dodaja:

»Aljaž Gumzej je še vedno pogrešan in bo tako dolgo, dokler se ne bo vrnil domov.« 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice