Fotografija je simbolična.
V prometni nesreči na štajerski avtocesti dveh osebnih avtomobilov in tovornjaka poškodovana alkoholizirana voznica osebnega avtomobila.

Sinoči okoli 19.30 je na avtocesti pri Slovenski Bistrici v smeri proti Mariboru prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila ena oseba lahko telesno poškodovana. Udeležena so bila tri vozila, in sicer osebni avtomobil 25-letne državljanke Slovenije, tovorno vozilo 34-letnega državljana Srbije in avtomobil 56-letnega državljana Italije.

V nesreči, zaradi katere je bila tri ure zaprta štajerska avtocesta, je nastala tudi materialna škoda na cestni infrastrukturi.

Vozila pod vplivom alkohola

Nesreča se je zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo 25-letne slovenske voznice, ki se je v nesreči lažje poškodovala, so sporočili mariborski policisti.

Vsem udeležencem prometne nesreče je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pri povzročiteljici pokazal, da je vozila pod vplivom alkohola. Odrejen je bil tudi strokovni pregled v UKC Maribor, zoper njo pa bo podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma, da je storila kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Zaradi posledic nesreče je bila avtocesta iz smeri Ljubljane proti Mariboru zaprta za ves promet do 22.30 ure, ko so bile posledice nesreče odstranjene.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice