Slika je simbolična. Foto: Jure Banfi
Na Grajskem trgu prišlo do neprimernega vedenja med skupino motoristov in skupino starejših gospodov. Naprej so se grdo zmerjali, nato tudi drugače obračunali.

Po poročanju bralcev naj bi na Grajskem trgu v Mariboru prišlo do nasilnega vedenja med skupino mlajših motoristov in skupino starejših moških.

Kot opisujejo očividci, so bili motoristi v mestu precej glasni, zato jih je eden od starejših moških na to opozoril. Kljub opozorilu pa motoristi z glasnostjo in neprimernim vedenjem niso prenehali, zato naj bi jih začel starejši moški tudi preganjati, motoristi pa so se mu začeli posmehovati.

Moški je nato mlajše motoriste začel ozmerjati z neprimernimi besedami, kot so: »Zginite iz Maribora!«

Zmerljivke pa so motoriste še bolj razburile, zato so se združili in se začeli nasilno znašati nad skupino, v kateri je bil starejši moški, še dodajo očividci. 

Več podrobnosti o dogodku preverjamo tudi na Policijski upravi Maribor. 

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Leka (nepreverjen)

Kaj počnejo skupine motoristov na Grajskem trgu ? Kje je bila policija ,redarstvo ? Kje je bil župan ? Čas je da narod vzame oblast v svoje roke !

Haja (nepreverjen)

Kaj zdaj Glavni ali Grajski trg?

Surfeiter (nepreverjen)

Kaj Zagorci vejo ...

In reply to by Haja (nepreverjen)

Surfeiter (nepreverjen)

Kaj pa zdaj? Kje je župan, a ne? Da bi katerega od "motoristov" prijel za ovratnik ...

RR (nepreverjen)

Kje so bile nevladne organizacije, da bi senilne starce podučile o ustavnih pravicah 21 letnih otrok do kreativnega izražanja skozi izpušni sistem dvokolesnih umetniških pripomočkov?

pohorskisvizec

Kje si bil arso? A te pa ne upaš prijeti za roko/rokav! Zakaj dedek ni poklical policije?

Glord (nepreverjen)

V bistvo to samo potrjuje, da problem ni v Arsotu, pač pa nevzgojeni mulariji in odsotnosti policije v centru.

In reply to by pohorskisvizec

Heh (nepreverjen)

Kot da ne obstaja svet, kjer je lahko Arso nesposoben, egoistični sebičnež ki ne bi smel biti nikjer blizu stolčka župana in kjer so lahko te mulci nevzgojeni. Ni potrebno da je ali-ali, veš?

In reply to by Glord (nepreverjen)

avokado (nepreverjen)

Do takšnih nasilnih izpadov sploh nebi prišlo, če bi bili ob večernih urah Policisti na ulici, trgu, Lentu, tako kot včasih Miličniki. Zato se danes res ne počutimo varni nikjer v mestu.

RR (nepreverjen)

Mariborinfo.com bi moral poiskati starše skuteristov in z njimi napraviti intervju o njihovih duševnih stiskah zaradi verbalnih izpadov starejših občanov.
Kaj pravi naš bivši sociološki župan na to?

Marina Rose (nepreverjen)

Pozdravljeni
Moje ime je Curman Ksenija, stara 70 let in sem trenutno bolna in glede na starost in trenutno zdravstveno stanje želim podariti svoje premoženje. Imam veliko vsoto 600.000 evrov, ki bi vam jo rad dal na razpolago z donacijo, da bi lahko opravljali dela dobre volje.
Elektronski naslov: [email protected]

Prosim odgovori mi

Starejše novice