Včeraj, okoli 19. ure, se je v gostinskem lokalu v Mariboru steplo več oseb.

Policisti, ki so intervenirali, so ugotovili, da so se stepli Mariborčani, stari 31, dva 34 in en 35 let. Ker se najmlajši in eden 34-letnik tudi ob intervenciji policistov nista pomirila ter upoštevala ukazov policistov, naj prenehata s kršitvijo in se umirita, so ju policisti pridržali.

Vsem štirim so policisti izdali plačilni nalog. 

Z nogami razbil vrata policijskega intervencijskega vozila

Pridržanega 34-letnika bodo tudi kazensko ovadili, ker je med prevozom v prostor za pridržanje, z nogami tako dolgo brcal v zadnja vrata intervencijskega vozila Policije, da jih je snel s tečajev in odlomil vodilo, po katerem vrata drsijo. Povzročil je za okoli 300 evrov materialne škode. 

Policisti bodo uvedli prekrškovni postopek tudi zoper natakarico, ki je navedenim štirim, kljub temu, da so že bili pijani, pred pretepom postregla z alkoholno pijačo. Prekrškovni postopek bodo uvedli tudi zoper podjetje, kjer je natakarica zaposlena in tudi zoper odgovorno osebo podjetja.  

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Otmar (nepreverjen)

Cist preprosto in pravilno ce jim ne bi dala pijace ker je videla v kakem stanju so do tega ne bi prislo kazen pa mislim da je okoli 800 evrov kar je se zdalec premalo .

Starejše novice