Kolegi iz uredništva Sobotainfo so pridobili srhljivo zgodbo, kateri je bil priča oče 6-letne punčke, ki naj bi bila tarča pedofila.

Punčko 15 minut opazoval

Do napada izprijenega spolnega plenilca naj bi prišlo minulo soboto v znanih pomurskih termah, ko sta se tja odpravila oče in njegova 6-letna hčerka, da bi preživela nekaj prijetnih skupnih trenutkov.

6-letnica je uživala v vodi z drugimi otroci, oče pa je počival na bližnjem ležalniku in se nato odpravil k hčerkici v bazen. Takrat je do njega priplaval moški in mu opisal dogajanje, kateremu sta bila z njegovo ženo priča pred nekaj trenutki.

Na lastne oči naj bi videla, kako je neznan starejši moški najmanj 15 minut opazoval 6-letnico, ji sledil in jo celo skušal na silo zgrabiti, ob tem pa naj bi v vodi tudi masturbiral, pripoveduje potek dogajanja avtor pisma, ki je v tej zgodbi oče zlorabljene punčke.

»Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok«

Domnevni pedofil naj bi sicer pred tem zapustil bazen in odšel v sosednjega, oče 6-letnice pa je v hipu odšel do reševalcev iz vode, ki naj bi bili s početjem seznanjeni že pred tem, saj so dobili prijavo s strani žene moškega, ki je očetu zlorabljene punčke povedal za dogajanje.

Reševalcem je ukazal, da naj pokličejo policijo, sam pa je šel za domnevnim pedofilom, ki je vmes odšel iz bazena, mimo reševalcev in v smeri sanitarij ter garderobnih omaric. Oče domnevno zlorabljene punčke je ugotovil, da se neznanec že preoblači, zato je odšel po reševalce, da bi ga pri izhodu zadržali do prihoda policije.

Reševalci pa pred tem policije niso poklicali in naj bi mu dejali: »Oprostite, to morate pa vi sami poklicati!« Odšel je po telefon in jih priklical sam. Policijo so čakali 35 minut in ob tem ugotovili, da je domnevni pedofil že pobegnil iz kraja zločina. Prišla naj bi policist in policistka in vzela izjave očeta, 6-letne punčke in štirih prič, ki so potrdile dogajanje.

Nato so šli s policisti in reševalci, da bi si ogledali še posnetke nadzornih kamer. Avtor pisma tako opisuje videno dogajanje na posnetkih: »Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok ter se nato zadenjsko približal, tako da so se ga morali otroci dotikati, ko so hodili iz bazena,« poleg tega naj bi kamere ujele pedofila ob odhodu iz bazena. 

Policija zadevo obravnava kot prekršek?

Oče domnevno zlorabljene punčke, ki naj bi bil bivši policist, je pričakoval, da se bo preiskava odvila bliskovito hitro in ga bo že naslednji dan obiskal kriminalist z novico o prijetju pedofila.

A to se ni zgodilo, še več, policija naj bi dogodek obravnavala zgolj kot prekršek. Glede na to, da gre, po njegovih besedah, za pedofila, ki zagotovo ni napadel prvič in z namenom, da več ne bi imel priložnosti za takšna ostudna početja, ki lahko otroke zaznamujejo za celo življenje, se je obrnil na uredništvo Sobotainfo.

Za odgovore smo se obrnili tudi na tiskovno predstavnico Policijske uprave Murska Sobota, ampak uradne odgovore še čakamo. Ko jih dobimo, jih bomo takoj posredovali javnosti.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mislimmmm (nepreverjen)

na kamerah gledajo pubeci mlode kopalke, zato ne opazijo nič drugega

Starejše novice