Znane so nove podrobnosti današnjega prijetja filmskega prijetja tihotapcev tujih državljanov.

Kot smo poročali, se je v središču Ljutomera danes odvila naravnost filmska aretacija, v kateri so prijeli dva tihotapca večjega števila migrantov.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so zdaj sporočili, da so policisti Policijske postaje Ljutomer nekaj po 7. uri zaustavili dva osebna avtomobila znamke Volvo in Audi, italijanskih registrskih številk in prijeli oba voznika, državljana Srbije.

»Pri kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da v vozilu prevažata 15 državljanov Bangladeša, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo,« so sporočili iz Policijske uprave Maribor. 

Ob tem dodajajo, da so tujci med postopkom zaprosili za mednarodno zaščito - azil, medtem ko je 38- in 43- letnemu državljanu Srbije bila odvzeta prostost in bosta s kazensko ovadena zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JA_VA (nepreverjen)

Za vse tiste, ki v drzavo pridejo na tak nacin, torej ilegalno - kljub njihovi zelji za azil - je treba zavrniti!!! Tistim, ki pa jih ilegalno prevazajo, pa prepoved v Slo za vse vecne case!!!

Starejše novice