FOTO (desno): Natalie Birli, Facebook
Delo je danes poročalo o nenavadni ugrabitvi triatlonke; moški jo je izpustil, ko je pohvalila njegove orhideje in jo odpeljal domov. Kaj se je dogajalo?

Ugrabljena avstrijska triatlonka Nathalie Birli je komentirala ugrabitev kot slab film. Mamo 14 tednov starega sina je med kolesarjenjem blizu Gradca ugrabil sovražen moški, ki ji je grozil z utopitvijo. S kombijem jo je najprej podrl na tla, jo s palico udaril po glavi, nato pa zvezano vrgel v zadnji del vozila.

Najprej jo je poskušal zadušiti, nato utopiti

V nesreči si je zlomila roko in po udarcu izgubila zavest, nato pa se gola in privezana na stol zbudila v neznani hiši. 33-letnik ji je grozil z nožem, ji obljubil, da jo bo naslednji dan izpustil, nato pa ji prevezal oči ter jo prisilil, da je pila vino in žganje. Nato naj bi jo poskušal zadušiti, jo prisilil, da se okopa v kadi, kjer jo je tudi poskušal utopiti, piše Delo.

Po komplimentu orhidejam se je sprostil

Nato je Nathalie Birli opazila hišo, ki je bila polna orhidej. Te je pohvalila, moški pa se je ob tem nekoliko sprostil. Zaupal ji je, da mu je umrl oče, medtem ko so ga mati alkoholičarka in bivše partnerke vse po vrsti izdale. Birlijeva je tako izkoristila trenutek, mu predlagala, da se pretvarjata, da je šlo zgolj za prometno nesrečo in da jo naj izpusti. 

Moški je privolil in jo odpeljal domov, kjer pa je njen partner hitro poklical policijo. Ta je moškega hitro izsledila, medtem ko imena osumljenca ni želela razkriti. Birlijeva je sedaj v redu, ima zgolj poškodovano glavo in zlomljeno roko, filmsko ugrabitev pa je komentirala na svojem Facebook profilu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice