V središču Murske Sobote je prišlo do krvavega obračuna. Med pretepom 16-letnikov naj bi po neuradnih informacijah eden izmed mladostnikov z ostrim predmetom zabodel dve osebi.

V središču Murske Sobote je prišlo do krvavega obračuna. Zvezna ulica je zaprta je zaprta za promet, od Blagovnice pa do soboške galerije, na pločniku ob Blagovnici pa se nahajajo sledi krvi, poroča Sobotainfo.com.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so že sporočili, da je prišlo pretepa mladostnikov, na kraju sta tako rešilec kot policija.

Po naših neuradnih podatkih naj bi storilec med pretepom med 16-letniki z ostrim predmetom zabodel dve osebi. Po neuradnih podatkih Sobotainfo naj bi šlo za mladoletnika, ki ne obiskuje šole v Murski Soboti. 

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da sta v pretepu bili poškodovani dve osebi.

"Policisti smo bili danes ob 13.06 uri obveščeni, da je na pločniku pred vhodom v trgovino, v križišču Slovenske in Zvezne ulice v Murski Soboti prišlo do kaznivega dejanja. V pretepu je sodelovalo več oseb. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v SB Murska Sobota," so zapisali v PUMS

Ob tem dodajajo, da policisti v zvezi s kaznivim dejanjem opravljajo ogled in zbirajo obvestila.

Policija naj bi v povezavi z omenjenim primerom sicer posredovala tudi na soboški železniški postaji in drugih lokacijah v mestu, kot smo opazili, namreč pregledujejo smetnjake in iščejo orožje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice