Fotografije osumljencev iz posnetkov nadzornih kamer.
Dva zamaskirana roparja, ki sta minulo sredo oropala poslovalnico finančne ustanove, sta še vedno na begu. Ju prepoznate?

Policisti Policijske uprave Novo mesto še vedno intenzivno preiskujejo rop finančne ustanove v Straži in iščejo dva zamaskirana roparja, ki sta minulo sredo, 11. aprila, okoli 9. ure oropala poslovalnico finančne ustanove

Kot so sporočili novomeški policisti, sta od uslužbenke zahtevala denar in ji grozila, eden od njiju pa je s predmetom, podobnim pištoli, izmenično meril v uslužbence in stranke, ki so se v tem času nahajale v poslovalnici. Ko je uslužbenka roparjema izročila denar, sta peš pobegnila v smeri proti Soteski, od tam pa neznano kam.

Ste ju videli?

Eden izmed osumljencev, ki je v uslužbencem in strankam grozil s predmetom, podobnim pištoli, je visok med 180 in 185 centimetrov, vitke postave, s temnimi kratko pristriženimi lasmi, star naj bi bil med 20 in 25 let. Oblečen je bil v temnejša umazana delovna oblačila, na glavi je imel kapo s šiltom in sončna očala. Obut je bil v nizke športne čevlje.

Drugi osumljenec je podobne višine in vitke postave. Je delno obrit in ima temne kratko pristrižene lase. Prav tako je bil oblečen v temnejša umazana oblačila, podobna delovnim oblačilom, na glavi je imel sončna očala in temnejšo čepico s šiltom, obut je bil v nizke športne čevlje.

Vse, ki bi ju prepoznali ali karkoli vedeli o okoliščinah ropa, policija naproša, da to sporočite na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice