Foto: Policijska uprava Maribor
Še Miran Šadl, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor, je v obvestilu medijem o tem primeru zapisal: »Ko misliš, da si videl že skoraj vse ...«

Policisti Postaje prometne policije Maribor so v ponedeljek, 7. oktobra, na Ruški cesti v Mariboru ustavili 20-letnega Mariborčana, za katerega so pri kontroli ugotovili, da je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj vozniškega izpita še ni opravil.

Foto: Policijska uprava Maribor

Pri pregledu tehnične brezhibnosti osebnega avtomobila pa so policisti ugotovili, da prednji pnevmatiki nista izpolnjevali predpisanih zahtev za uporabo v cestnem prometu, saj sta bili po celotni tekalni površini obrabljeni tako močno, da je bila vidna celo podloga iz tkanine tako imenovane »karkasa«.

Foto: Policijska uprava Maribor

Policisti so mu vozilo zasegli in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču vožnja brez vozniškega dovoljenja, s plačilnim nalogom pa so mu zaradi pnevmatik izrekli 400 evrov globe, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Foto: Policijska uprava Maribor

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Če bi policija pogosteje opravljala nadzore v mestu in okolici bi ugotovila kakšne divje vožnje se dogajajo v mestu . Nočno testiranje gum in živcev stanovalcev je doseglo limit ,kar pa glede nadzora nič ne spremeni .

Starejše novice