FOTO: Gasilska brigada Maribor
Včeraj je 36-letnik povzročil prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena hudo poškodovan 20-letnik in lažje telesno poškodovan 27-letnik.

Včeraj, okoli 21.20, je 36-letni moški vozil osebni avtomobil po lokalni cesti, iz smeri Spodnjega Jakobskega dola proti Zgornjemu Partinju. Ko je pripeljal v blagi desni ovinek po klancu navzgor, je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje bočno zdrsel z desnega na levo smerno vozišče, nato pa zapeljal s ceste na travnato površino.

Tam je vozilo zdrsnilo v obcestni jarek in trčilo v prometni znak bočne ovire in nato še v betonski kanal ter tam obstalo prevrnjeno na levem boku. 

V trčenju se je 20-letni sopotnik, ki je sedel na zadnjem sedežu v vozilu, hudo telesno poškodoval, voznik in njegov 27-letni sopotnik na prednjem sedežu pa lažje. Hudo telesno poškodovanega so v UKC Maribor odpeljali z reševalnim vozilom, druga dva sta tam pomoč iskala sama. 

Voznika, ki mu je elektronski indikator pokazal, da je imel v organizmu 0,32 mg/l alkohola, bodo policisti kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice