Foto: Gasilska brigada Maribor
V zadnjih 24 urah je na območju štajerske prestolnice zagorelo štirikrat, od tega trikrat v osebnih avtomobilih. Kaj se dogaja?

Včeraj, 29. novembra, ob 7.23 je v Žolgarjevi ulici v Mariboru v garažni hiši zagorelo osebno vozilo. Lastnik vozila je z gasilnim aparatom sam pričel z gašenjem, gasilci Gasilske brigade Maribor in Prostovoljnega gasilskega društva Studenci pa so požar dokončno pogasili in prezračili prostore garažne hiše.

Manj kot uro zatem, ob 7.58, je zagorelo še osebno vozilo na območju Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Posredovali so poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Studenci, ki so na ta požar izvozili kar s prejšnje lokacije. Požar so pogasili in vozilo pregledali s termo kamero.

Foto: Gasilska brigada Maribor

Tretjič je zagorelo ponoči, danes ob 1.10 ob Ljubljanski ulici v Mariboru. Tudi tokrat je šlo za osebno vozilo, požar so pogasili gasilci Gasilske brigade Maribor.

Danes ponoči ob 1.05 je na Murkovi ulici v Mariboru zagorela še vsebina komunalnih zabojnikov. Požar so pogasili gasilci Gasilske brigade Maribor.

Foto: Gasilska brigada Maribor
Foto: Gasilska brigada Maribor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice