V okolici ljubljanskega trgovskega središča BTC so okoli 14. ure odjeknili streli.

Pri pokriti tržnici ob ljubljanskem trgovskem centru BTC je danes prišlo do streljanja. Za Ljubljanainfo so na Policijski upravi Ljubljana povedali, da so bili o dogodku obveščeni in da intervencija še poteka, več informacij pa trenutno ni znanih. 

Po do sedaj zbranih obvestilih sta bili dve osebi poškodovani s strelnim orožjem, ena pa zaradi udarca s predmetom in so bile odpeljane v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njihovo življenje pa po prvih podatkih ni ogroženo, so naknadno sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po neuradnih informacijah, naj bi bila ob streljanju poškodovana dva moška, odjeknili pa so štirje streli, poroča portal 24ur.com.

Storilec naj bi se odpeljal v belem avtomobilu, pišejo Slovenske novice. Po njihovih informacijah pa naj bi odjeknilo šest ali osem strelov, ob dogodku je bilo slišati krike, vsi so bežali. 

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Muslomafijci (nepreverjen)

novice.svet24/clanek/novice/crna-kronika/-s-pistolo-grozil-delavki-na-becinskem-servisu

Danvid (nepreverjen)

Ko začnejo delovati protikoronski ukrepi.
Ziher so se za maske skregal,ha,ha,ha
Tako se začne ko pritisnejo na žulj

pohorskisvizec

Balkanski posli....kdo je župan?

Zikollino (nepreverjen)

Svizonja ... zopet kakaš! Kdaj si bil nazadnje v LJ? A da nisi bil? Nje, nje ... a da ne veš, kje to je? No, to je prestolnica naše drage države ... v vseh pogledih ... tam je najboljši župan na svetu - g. Janković in najslabši predsednik vlade na svetu - g. Vanč puklasti ... ki mimogrede s svojo ekipo hiti potrošiti staro zalogo cepiva, saj vsa Evropa z Nemčijo na čelu že naročuje novo proteinsko zdravilo iz Francije ... telesu in duhu mnogo bolj prijazno ...

In reply to by pohorskisvizec

nacisticni sev (nepreverjen)

No pa so dobili nacisticno dovolilnico.

pohorskisvizec

Še 1x počasi preberi ziko, si slišal že za porogljivost?Izpod katerega kamna si ti prilezel?

Starejše novice