Foto: Eva Božič
Neznanci so danes okoli 3.30 ob trgovskem centru na Mariborski cesti v Šentilju z eksplozijo poškodovali bankomat in odtujili denar, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

V Šentilju so neznanci z eksplozijo poškodovali bankomat in odnesli denar. 

»Nekaj pred 4. uro zjutraj smo bili mariborski policisti obveščeni, da so neznanci povzročili škodo na bankomatu v supermarketu v Šentilju, in sicer tako da so na zunanji strani bankomata povzročili eksplozijo, odtujili denar in pobegnili. Policisti so bili nemudoma na kraju, a storilcev na kraju ni bilo več,« je na prizorišču zločina povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Maribor Anita Kovačič Čelofiga.

Storilce še iščejo, šlo naj bi za plinsko eksplozijo

Policija zato naproša javnost oziroma vse tiste, ki bi imeli kakršne koli informacije o tej tatvini, da te informacije čim prej posredujejo policiji.

Z intenzivno kriminalistično preiskavo mariborski policisti nadaljujejo, zato bo več informacij znanih v prihodnjih dneh (Foto: PU Maribor).

V eksploziji, domnevno plinski, je nastala materialna škoda, o dogodku pa sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec. 

Možje v modrem so še vedno na prizorišču zločina, kriminalistična preiskava intenzivno poteka naprej. Koliko denarja so storilci odtujili še ni znano, policija pa dogodek obravnava kot veliko tatvino.

Foto: Eva Božič

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice