Na relaciji Krapje - Veržej je danes zjutraj prišlo do prometne nesreče med osebnim avtomobilom in vlakom. Voznica je ostala nepoškodovana.

V zgodnjih jutranjih urah je prišlo do prometne nesreče. Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanja in informacijah, ki smo jih pridobili s strani Policijske uprave Murska Sobota je vlak trčil v sprednji del osebnega vozila, a pri tem voznica k sreči ni utrpela poškodb.

Po neuradnih informacijah naj bi bil razlog za trčenje tudi jutranje bleščanje sonca, zaradi česar se voznici ni uspelo pravočasno zaustaviti pred zaprtimi zapornicami. Z vozilom je tako trčila v zapornico in s prednjim delom vozila ostala na železniških tirih.

Na vlaku ni bilo potnikov, saj je bil pred kratkim obnovljen in je bil po krajšem testnem obdobju na poti v servisno delavnico na Ptuju.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da se je voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri Veržeja proti Krapju. 

Ko se je pripeljala do železniškega prehoda z polzapornicami, ki so bile v času nesreče spuščene, je zaradi bleščanja sonca spregledala vlak, ki je pripeljal iz smeri Murske Sobote.

Voznica je kljub zaviranju zaradi spolzkega vozišča s sprednjim delom vozila zapeljala na tirnice, kjer je v vozilo trčil vlak. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
huda luknja (nepreverjen)

ha ha ha ne moreš zapeljat na progo, ker so jo komunisti ukradli - rdeće qurbe in to že leta 1968; ampak luknje so pa še ostale, da se vidi, kako so ropali Avstroogrsko rdeći tatovi, ubijauci & moriuci t u m

huda luknja (nepreverjen)

Otiški vrh - SG je sedaj kolesarska pot in se križa v podzemlju ceste, kjer je šla proga ! (podvoz picikl) pri bencinski pumpi !

Starejše novice