Trčenje je bilo neizbežno. Eden izmed motoristov je s čelnim delom motornega kolesa trčil v avtomobil, padel in se hudo telesno poškodoval

Na Žolgarjevi ulici v Slovenski Bistrici so včeraj, nekaj pred 19. uro, trčili voznica osebnega vozila in dva voznika motornih koles, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Kot pojasnjujejo na Policijski upravi Maribor, je imela 59-letna voznica svoj osebni avtomobil parkiran na pločniku Mariborske ceste v Slovenski Bistrici. Ko je speljala s pločnika in se vključevala v promet na Mariborsko cesto, je izsilila prednost oziroma zaprla pot dvema motoristoma, 46 in 42 let starima Mariborčanoma:

»Prvi je zaradi tega s čelnim delom motornega kolesa trčil v prednji levi bočni del osebnega avtomobila, padel in se hudo telesno poškodoval, drugi pa je kljub zaviranju s čelnim delom motornega kolesa trčil v zadnji levi vogal osebnega avtomobila. Slednji se v prometni nesreči ni poškodoval, je pa lažje poškodbe utrpela tudi voznica osebnega avtomobila. Oba poškodovana so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.«

Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanih voznikov in posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi.

Policisti bodo voznico kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

FOTO: PGD Slovenska Bistrica
FOTO: PGD Slovenska Bistrica

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice