V Miklavžu je prišlo do drzne tatvine. Policija išče storilca.

Mariborski policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja drzne tatvine, do katere je prišlo danes popoldne v Miklavžu.

Neznani storilec se je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom Mazda, 323, srebrne barve.

Vse, ki bi prepoznali moškega na fotografiji, policisti prosijo, da jim to sporočite na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon 0801200. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gotof je (nepreverjen)

Rajko Jansa je na sliki.

Kritik (nepreverjen)

Sigurno stari znanec policije !

In reply to by Gotof je (nepreverjen)

Yamaha yzf (nepreverjen)

Samuh narkoman iz bresternice mama je imela prej gostilno je stari znanec policije sramota da mamo tak glupe policaje da rednih svojih narkomanskih delovcev ne pozanjo🤣 zaprt je bil nasteto krat..

Yamaha yzf (nepreverjen)

Spoznam ga na 100 mertrov kolego je pred leti se skril v omaro bil 5 ur v omari in pokaredel lepotopa gotovino in stemple od firme tak da tega kar zaprite ocitno je malo dobo je pa registriran narkoman...prsti zauteceni itd imena ne vem vem pa da ima vzdevek Samuh! Zdaj pa mi na trr nakazite 1000 ewr prosim 🤣 ket sem vam olajsal pot in delo...slovenja kam gres????????svojih narkomanov ne poznas 🤢 samuh samuh cccc vedno isti psihic lastniku pa zelim da dobi avto cimorej nazaj in to spako iselite ven iz slo...ali pa psihjitrija zaprti odelek...

Starejše novice