Slika je simbolična.
Policisti Policijske uprave Maribor so konec tedna obravnavali dva grozljiva primera. V prvem je storilec iz območja Rač z macolo pokončal svojega psa, v drugem pa je moški z območja Šentilj ob tla vrgel mačko in jo s tem poškodoval.

Mariborski policisti bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja mučenje živali po kazenskem zakoniku ovadili moškega, doma iz območja Policijske postaje Rače, ki je z macolo pokončal svojega 17-letnega psa mešančka.

To naj bi storil zato, ker naj bi bil pes slaboten in naj bi trpel bolečine, česar pa lastnik ni več mogel prenašati. Prekrškovni postopek bo zoper lastnika psa izvedla tudi pristojna inšpekcija.

Mačko poškodoval ker mu je snedla klobaso

Kazensko pa bodo policisti ovadili tudi moškega iz območja Policijske postaje Šentilj, ki je ob tla vrgel domačo mačko in jo s tem poškodoval po gobčku.

To nerazumno dejanje je storil zato, ker je bil prepričan, da mu je mačka snedla klobaso.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ne vem kam to pelje (nepreverjen)

Barabe nič ,drugega .Ta ,dva izmečka bi moral z macolo drugega pa po njegovem gobcu z vrelim oljem .Gnoja .Pogojno bo kot vedno tako,da škoda besed .

ne vem kam to pelje (nepreverjen)

Objavite ime in priimek teh dveh izmečkov ,da vemo ,kdo je

dd (nepreverjen)

objavi, pa bosta do konc življenja živela brez dela ker bi cuknila 100 jurjev od tožb

In reply to by ne vem kam to pelje (nepreverjen)

Lider (nepreverjen)

Ne bluzi in ne sanjaj. Še eden borec-norec za človekove pravice. Pošteni državljani Slovenije se nimajo ničesar za bati.

In reply to by dd (nepreverjen)

slvkos (nepreverjen)

če svinjo omamiš z macolo in zakolješ je vse v redu, če pa staremu in onemoglemu psu na isti način skrajšaš muke je pa problem. Se proti mučenju živali ali temu gospodu pa dam prav, njemu je bilo zelo težko dvigniti roko na svojega psa.

božidar (nepreverjen)

POŠTENO POVEDANO

In reply to by slvkos (nepreverjen)

Lider (nepreverjen)

BUČMAN. Omamiš lahko svojega 'ljubljenčka' na dosti bolj humani način: pelješ ga k veterinarju in ta ga z injekcijo uspava!

In reply to by slvkos (nepreverjen)

Default (nepreverjen)

Upam da bo nekdo njega mucno in pocasi pokoncal

Starejše novice