Vir: Facebook profil 112 Ptuj
Mariborski policisti so obravnavali hudo prometno nesrečo, v kateri je voznik v ovinku zapeljal v jarek in trčil v betonski prepust, zaradi česar se je vozilo vžgalo.

Mariborski policisti so bili obveščeni o prometni nesreči druge kategorije, do katere je prišlo na regionalni cesti od Ptuja proti Jiršovcem, ko je voznik osebnega avtomobila v v ovinku zapeljal izven vozišča v jarek, kjer je nato trčil v betonski prepust.

Po nesreči je prišlo do vžiga vozila, ki je delno pogorelo. Voznik in sopotnik sta jo v nesreči odnesla le z lahkimi telesnimi poškodbami.

Vozniku je bil odrejen strokovni pregled.

Mariborski policisti zasegli kar šest vozil

Na območju Policijske uprave Maribor je bilo včeraj zaseženih kar šest vozil.

Med šestimi primeri izstopa primer zasega osebnega avtomobila na območju Policijske postaje Ptuj, kjer je voznik vozil neregistrirano vozilo z nameščenimi registrskimi tablicami, ki niso pripadale temu vozilu, vozil pa je brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Včeraj zvečer pa so bili policisti obveščeni še o vozniku osebnega avtomobila, ki je vijugal po avtocesti proti Ptuju. Policisti so voznika ustavili in ugotovili, da je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje ter pod vplivom alkohola.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 266 klicev, od tega 84 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 17 prometnih nesreč I. kategorije,
  • tri prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale,
  • pet primerov povoženja divjadi,
  • šest kršiteljem cestno-prometnih predpisov so zasegli vozila, ki so jih vozili,
  • pet prijav kršitev javnega reda in miru, dve na javnih krajih in tri v zasebnih prostorih,
  • en požar.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nagajivček (nepreverjen)

Hvala večnemu B O G U ! ! ! boli me đoka, ker se je izdajauc hrjauc zaletu u kenguruja al pa tista potratna hči, ki zahteva miljone za en fuk; se goni ko ta star, ki ga boli đoka, ampak minister za migracije je pa zjebu cigana !

Starejše novice