V Otiškem Vrhu je voznik tovornjaka na prehodu za pešce zbil mladoletnika. Ta je vozišče prečkal z voznikove leve strani.

Zjutraj, nekaj minut po sedmi uri, se je v Otiškem Vrhu v občini Dravograd zgodila prometna nesreča. Voznik tovornega vozila, državljan Bosne in Hercegovine, je na prehodu za pešce trčil v mladoletnega pešca, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Pešec je vozišče prečkal z voznikove leve strani.

Cesta je na tem odseku zaprta za ves promet

Mladoletnika so hudo poškodovanega odpeljali v bolnišnico, glavna cesta Slovenj Gradec - Dravograd pa je zaprta za ves promet.

Zaradi nesreče je že več kot dve uri zaprta glavna cesta Slovenj Gradec - Dravograd. Nastaja zastoj v obe smeri, obvoz za osebna vozila pa je možen po lokalnih cestah.

Posredovali so reševalci Zdravstveno reševalnega centra Koroške, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli in ga prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Avgust (nepreverjen)

Torej, če je prečkal z leve je dobro videl, da prihaja tovornjak, tovornjak se ne more tako ustaviti kot avto, po možnosti je imel tudi slušalke v ušesih, sedaj bo pa videl, četudi ni kriv kako boli... Mladina...saj me ne sme povoziti...to je res, ampak nič manj ne boli, če nisi kriv..

Kritik (nepreverjen)

Mladi velikokrat izzivajo usodo in mislijo ,da lahko stopijo na cesto brez da se prepričajo ali je to varno storiti . Telefon v roke in glava v tla je katastrofa za pešca .
AVP bi skupaj s policijo morali izvajati nadzor nad pešci in vozniki tako,da bi to izvajali v civilnih oblekah . Boste presenečeni nad rezultati .

Igor J (nepreverjen)

Pa dobro no, kak veste kaj se je zgodilo? Dva komentarja in oba pametna, da se iz uh kadi. Ne bi raje človeku zaželeli čim prejšnje okrevanje in nobenih zdravstvenih komplikacij? Ne, vi bi raje vidli, da se nekomu nekaj zgodi, samo zato da lahko svojo faušijo dalje trajbate. Idite nazaj v svoje jame, pa pustite ljudi na miru!

In reply to by Kritik (nepreverjen)

komunistka Olga (nepreverjen)

jaz sem zadnjič ustavila ped prehodom za pešce
A veste da je prišel en ZADETKO,,to je mamilaš,,ali mamilopapek in se mi s strani zaletel v avto
Sem skočila ven sem ga okurcala ko pesa, pa kaj to pomaga , ko je pa buljil ko zaklano tele
Lahko bi bil konec tudi drugačen, še sreča da se na avtu ni nič poznalo

frdamani (nepreverjen)

mamilopapek
to pa je smešna beseda

In reply to by komunistka Olga (nepreverjen)

Starejše novice