Znane so podrobnosti o obsežnem požaru gospodarskega poslopja ...

Sinoči je okoli 20. ure izbruhnil požar na gospodarskem poslopju v Srednji Bistrici, ki se po neuradnih informacijah uporablja za dejavnost žagarstva. 

Odzvali so se gasilci prostovoljnih gasilskih društev Srednja Bistrica in Črenšovci in požar pogasili. Cesto od križišča na cesti Črenšovci - Razkrižje do Osnovne šole Bistrica so medtem za nekaj časa zaprli.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je na objektu velikosti 10x10 metrov delno pogorela streha, notranji del pa je zgorel skoraj v celoti. 

Foto: PGD Črenšovci

To sicer ni bil edini požar, ki je sinoči ob nevšečnostih s silovitim vetrom doletel vzhod Slovenije. Zagorelo je namreč tudi gospodarsko poslopje v občini Turnišče. 

Ob 3.41 je v Gomilici izbruhnil požar v gospodarskem poslopju velikosti okoli 150 kvadratnih metrov. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, so v požaru poslopja, ki je v celoti pogorel, bili uničeni osebno vozilo in nekaj stare kmetijske mehanizacije.

Požar so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev Turnišče, Renkovci, Nedelica in Gomilica, pri čemer so slednji ostali na gasilski straži.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, policisti okoliščine dogodkov še preiskujejo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice