*Fotografija je simbolična
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 17. septembra 2020, so policisti v Hrastovcu v Slovenskih goricah ustavili voznika neregistriranega osebnega vozila. V postopku so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Elektronski alkotest je vozniku pokazal 0,72 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Za nameček je imel voznik na neregistriranem vozilu še ponarejeni registrski tablici, zato ga bodo policisti kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Zoper njega bodo pristojnemu sodišču podali obdolžilni predlog.

Na podvozju priklopnega vozila odkrili nelegalnega migranta

Danes, 18. septembra 2020, ob 1.45 so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na podvozju priklopnega tovornega vozila turških registrskih oznak odkrili skritega državljana Alžirije. Tujec je na tak način želel nedovoljeno vstopiti v Slovenijo.

Tujca so policisti zavrnili nazaj na Hrvaško in ga predali hrvaškim varnostnim organom.

Tolikokrat je zazvonil telefon

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 275 telefonskih klicev. Od tega je bilo 92 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času so policisti Policijske uprave Maribor med drugim obravnavali 15 kaznivih dejanj, sedem prometnih nesreč I. kategorije, tri prometne nesreče II. kategorije, devet prijav kršitev javnega redna in miru ter en nedovoljen prehod državne meje.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tipicn szlovenski (nepreverjen)

voznik ... se muslici niso slabsi

Legionar (nepreverjen)

In če bi policija redno opravljala svoje delo bi bilo teh primerov manj ! Takšne letne akcije ne bodo pripomogle k izboljšanju prometne kulture . V MB vsak dan na poti v službo in nazaj srečam kolesarje ,ki se vozijo po pločniku v vse smeri in ogrožajo pešce . V MESECU DNI NISEM SREČAL POLICAJA ,ki bi nadziral promet . Kje so tisti BICIKLI ,ki smo jih kupili REDARJEM in POLICAJEM ,da bi nadzirali promet v mestu ? Ali so jih prodali na licitacijah ? Nazadnje sem jih videl ko je bil župan Kangler !

Starejše novice