Mariborski policisti so včeraj ob 13.26 obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami.

Povzročitelj prometne nesreče je 43-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ptuja, ki je včeraj ob 13.11 uri vozil po lokalni cesti iz smeri glavne ceste na relaciji Ptuj - Slovenska Bistrica proti naselju Njiverce vas, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. 

Ko je pripeljal v levi pregledni ovinek, hitrosti vožnje ni prilagodil lastnostim ceste in svojim sposobnostim. Zapeljal je desno izven vozišča na utrjeno bankino, kjer je izgubil oblast nad vozilom.

Vozilo je pričelo bočno drseti iz desne  proti levi in nato je ob levem robu vozišča z desnim bočnim delom trčilo v sprednji del tovornega vozila, katerega je v tem trenutku pravilno iz nasprotne strani pripeljal 32-letni voznik doma iz okolice Postojne. 

Po trčenju je osebno vozilo odbilo v levo izven vozišča, kjer je obstalo pravokotno obrnjeno na smer vožnje, tovorno vozilo pa je ostalo na vozišču.

Voznik osebnega avtomobila in njegov 35-letni sopotnik sta po trčenju utrpela hude telesne poškodbe in do posredovanja gasilcev ostala ukleščena v vozilu. 
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice