V hudi prometni nesreči je minuli konec tedna ugasnilo mlado življenje, za drugo se še borijo. Je krivo izzivanje usode?

Spomnimo, da je do nesreče, v kateri sta bila udeležena dva voznika mopedov, prišlo na relaciji Vaneča - Šalamenci.

20-letna voznika mopedov sta na lokalni cesti zaradi nepravilne strani vožnje čelno trčila. Oba mopeda sta bila neregistrirana, voznika pa med vožnjo nista uporabljala motorističnih čelad.

Nesreča posledica nevarne igre?

V javnosti se pojavljajo vedno glasnejša namigovanja, da naj bi do prometne nesreče prišlo zaradi nevarne igre. 

Po informacijah uredništva sta mladeniča divjala po cesti, potem pa z nevarno vožnjo preizkušala svoj pogum. Peljala naj bi se drug proti drugemu z namenom, da preverita, kateri bo pozneje zavil stran. Smrtonosna igra, ki spominja na rusko ruleto, a v drugačni obliki, saj ne vključuje strelnega orožja, je 'priljubljena' po vsem svetu, znana pa je po imenom »the game of chicken«

So nesrečo posneli?

V času nesreče naj bi bila na kraju tudi tretja oseba, ki je dogajanje dokumentirala in posnetke objavila na enem od družbenih omrežij. Krajan, ki je posnetke videl, pravi, da je bilo posneto dogajanje v vinogradu, kjer je bilo, kot da je čas trgatve, igranje harmonike, petje, vriskanje, pitje ... Posneto pa je bilo tudi divjanje z mopedi po cesti, nam je še zaupal krajan. 

Posnetki naj bi bili nekaj ur po nesreči sicer s spleta izbrisani. Mladenič, ki se po naših informacijah še bori za življenje, naj bi bil tudi močno vinjen. Tega murskosoboška policija ni potrdila.

Policisti nesrečo še preiskujejo

Za več informacij smo se obrnili na policiste Policijske uprave Murska Sobota, ki okoliščine prometne nesreče še preiskujejo. Na podlagi do zdaj zbranih obvestil policisti nimajo informacij, da je bila na kraju tretja oseba.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rafael (nepreverjen)

Sedaj imata Rusko roleto

Starejše novice