Znane so podrobnosti včerajšnje prometne nesreče med tovornim vlakom in osebnim vozilom, katerega je vozil 30-letni Srb.

Po ogledu prizorišča nesreče so policisti ugotovili, da je 30-letni državljan Srbije ignoriral prometni znak in je z osebnim avtomobilom zapeljal na železniške tire na nezavarovanem železniškem prehodu izven naselja Cirknica prav v trenutku, ko je iz smeri Šentilja proti Pesnici pripeljal tovorni vlak.

Voznik osebnega avtomobila je s prednjim delom vozila trčil v levi sprednji bočni del lokomotive, zaradi česar je osebni avtomobil obrnilo in ga odbilo na bližnji travnik, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor.

Kot smo že včeraj poročali, v nesreči ni bilo poškodovanih, po naših informacijah je voznik avtomobila utrpel le manjše odrgnine in praske. Policisti so potrdili, da 30-letnik ni bil pod vplivom alkohola, zaradi povzročitve nesreče pa so mu izdali plačilni nalog.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja88 (nepreverjen)

Se1x:kaj je pocel Srb?????Ja bil je Srb,a ne??Kaj je tukaj cudnega,a je pricakovat kaj drugega?Cefur ko cefur.In....a smo v Severni Koreji?

Starejše novice