V okolici Ptuja se je v preteklih dneh zgodila sila nenavadna tatvina.

Policisti Policijske postaje Ptuj so minuli ponedeljek, 26. oktobra 2020, na območju naselja Žamenci v občini Dornava obravnavali nenavadno kaznivo dejanje tatvine. 

Neznani storilec naj bi z njive pospravil ves pridelek, koruzo. Skupna materialna škoda znaša okoli 2800 evrov.

»Policisti so zbrali prva obvestila in opravili ogled kraja dejanja, kriminalistična preiskava pa še poteka,« so razkrili na Policijski upravi Maribor. Dodali so še, da so tovrstne tatvine oziroma prijave takšnih dejanj zelo redke.

Dragi prijatelji... Prosim vas, da mi pomagate poiskati OSEBO -tatu kateri mi je požel 1,6 ha koruze ( caa. 28 ton ) ...

Objavil/a Srečko Valenko dne Torek, 27. oktober 2020

Tat je za spravilo pridelka potreboval kakšni dve uri

Kmet Srečko Valenko s Kmetije Valenko se je v ponedeljek s kombajnom odpravil na njivo za gozdom v Žamencih, domačini lokaciji pravijo Za Loko. Takrat je opazil, da je pridelek že požet.

Z 1,6 hektarja velike njive je izginilo okoli 28 ton koruze.

»Takšna površina se požanje v okoli dveh urah. Ko sem se pozanimal, so kombajn na tej lokaciji videli v torek ali sredo prejšnji teden. Zaenkrat ni nobenih drugih informacij,« je povedal Srečko Valenko.

Upa, da bodo tatu vendarle našli: »Delali smo vse leto in od tega tudi živimo.«

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Borat2 (nepreverjen)

Burek ,pokličeš policijo in poveš ,da so ti poželi konopljo in vsa hojsova banda je na tvoji njivi .

baba od župana (nepreverjen)

župan

susiap (nepreverjen)

Excellent weblog, great work.

borteloo (nepreverjen)

My mom always said that the best beauty tool in your make-up kit is a good night’s sleep. Nothing can beat a well-rested body when it comes to having a fresh and revitalized face. So if you are struggling with a lot of eye wrinkles, try getting a full 8 hours of sleep first. See if that improves your predicament. If not, then at least you got yourself some well-deserved rest. Nobody has to ever install pokemon custom new tab if you are not that high up in age. Or even go through an among us windows just to get that young and fresh face all the time. Everybody deserves to look and feel beautiful at any age.

Starejše novice