Poročali smo, da naj bi starejši dijaki na območju Celja napadli mlajšega dijaka, čigar življenje naj bi viselo na nitki. A po poročanju policije ne gre za napad.

Na družbenem omrežju Twitter smo v uredništvu Mariborinfo zasledili ganljivo objavo, v kateri je uporabnik razkril, da naj bi na območju Policijske uprave Celje prišlo do napada na dijaka, ki naj bi bil v življenjski nevarnosti.

Omenjen tvit je bil umaknjen; odgovori policije pa kažejo, da dijak očitno ni bil tarča napada.

Dogodek ne kaže znakov kaznivih dejanj

Z vprašanji smo se obrnili na Policijsko upravo Celje, od koder so za Mariborinfo potrdili, da je dijak hudo poškodovan, a - kot pravijo - vzrok za poškodbe še ni znan.

»Obveščeni smo bili o hudo poškodovanem dijaku na območju Celja. Prve ugotovitve ne kažejo znakov kaznivih dejanj,« so zapisali. 

»V četrtek, 17. oktobra 2019, so nas iz celjske bolnišnice obvestili, da so reševalci v bolnišnico pripeljali hudo poškodovanega 15-letnega dijaka ene celjskih srednjih šol.

Dijak je na avtobusnem postajališču Glazija izgubil zavest in padel ter z glavo močno udaril ob tla. O padcu dijaka je Regijski center za obveščanje obvestila občanka, ki je bila v tistem času, poleg več ostalih, ki so čakali avtobus, na omenjenem avtobusnem postajališču.

Z opravljenim ogledom kraja padca mladoletnika in zbiranjem obvestil, nismo zaznali zankov kaznivega dejanja,« so na vprašanja Mariborinfo odgovorili iz Policijske uprave Celje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Skrivajo se nevarni štajerci.

Starejše novice