Očividci so bili šokirani nad včerajšnjimi prizori pri Železniški postaji Maribor. Gola in okrvavljena ženska naj bi skočila iz drugega nadstropja, nekateri pa so namigovali, da bi lahko bila žrtev posilstva ali trgovine z ljudmi. To je povedala policija.

Številni so bili v včerajšnjih jutranjih urah priča nenavadnemu dogodku v bližini Železniške postaje Maribor. Več bralcev je poročalo, da so videli golo žensko, ogrnjeno le v rjuho, ki je tekla po ulici in prosila za pomoč. Spet druga priča nenavadnega prizora je za Mariborinfo dejala, da je bila gola ženska nad prsmi rahlo krvava. Opazila naj bi jo dva policista, ki sta se peljala mimo in sta ji priskočila na pomoč. 

Ženska naj bi bila stara okoli 30 let, po besedah očividcev je imela azijske poteze. Po neuradnih informacijah naj bi ženska skočila iz drugega nadstropja bližnje stavbe, a razlog za njeno dejanje ni znan. Nekateri so namigovali, da bi lahko bila ženska žrtev posilstva ali žrtev trgovine z ljudmi.

Za zdaj brez suma, da bi šlo za kaznivo dejanje

Informacijo smo preverili na Policijski upravi Maribor, kjer so pojasnili, da je šlo v danem primeru za poskus samomora. »Obvestila o dogodku sicer še zbiramo, vendar po do sedaj zbranih podatkih ni podan sum nobenega kaznivega dejanja,« so pojasnili in tako vsaj za zdaj ovrgli namigovanja očividcev, da bi lahko bila ženska žrtev posilstva ali trgovine z ljudmi.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zvodnik milan (nepreverjen)

tak ti je ta kapitalistični sistem
Ubogega človeka sleče do gole kože in golega vrže na cesto

peter mirt (nepreverjen)

Car

INXS (nepreverjen)

Tu mi nekaj smrdi,ker človek ki namerava narediti samomor ne prosi mimoidočih za pomoč.

Starejše novice