V nesreči se je hudo telesno poškodovala obiskovalka, ki se trenutno zdravi v mariborskem kliničnem centru.

Kot smo poročali, se je v zbirnem centru Lahova na Teznu danes zjutraj zgodila nesreča, v katero sta bila vpletena obiskovalka zbirnega centra in kesonsko vozilo, ki je opravljalo odvoz 20-kubičnega polnega kesona odpadkov. V nesreči je bila poškodovana ženska, ki se trenutno zdravi v mariborskem kliničnem centru. 

Na Policijski upravi Maribor o nesreči za Mariborinfo pojasnjujejo, da je ženska v UKC Maribor iskala zdravniško pomoč. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je bila v Snaginem zbirnem centru Lahova na Teznu na območju, kjer je gibanje nezaposlenim prepovedano, hudo telesno poškodovana ena oseba, ki je v podjetje prinesla odpadke z namenom, da jih tam odloži. 

»Ko je odlagala odpadke, ji je nogo poškodoval keson za smeti, ki ga je premikal voznik tovornega vozila v podjetju,« so ugotovili možje v modrem.

»V Snagi nesrečo obžalujemo in upamo, da si bo obiskovalka povsem opomogla,« so ob tem sporočili iz Snage, kjer zatrjujejo, da so sprožila vse z zakonodajo in internimi akti predpisane postopke, predvidene v tovrstnih situacijah. 

»Vsa naša skrb je trenutno namenjena poškodovani obiskovalki, njenim svojcem in pretresenim zaposlenim,« so še zapisali.

Policisti zadevo še obravnavajo in bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice