Fotografija s prizorišča nesreče (vir: PGD Zreče).
Kombi je zapeljal s ceste, trčil v drevo in se prevrnil na bok, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

Na avtocesti med Tepanjem in Dramljami pri Golem Rebru v občini Slovenske Konjice je ponoči, okoli 2.33, kombinirano vozilo zapeljalo s ceste, trčilo v drevo in se prevrnilo na bok, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

Gasilci prostovoljnega gasilskega društva Slovenske Konjice in Zreče so zavarovali kraj, s tehničnim posegom rešili iz vozila poškodovane osebe, nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči in odklopili akumulator. 

Reševalci nujne medicinske pomoči Slovenske Konjice, Slovenska Bistrica in Celje so oskrbeli pet poškodovanih oseb in jih odpeljali v bolnišnico. Eno osebo so pregledali na kraju nesreče.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, so bile v prometni nesreči poškodovane tri osebe.

63-letni državljan Ukrajine je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Dramljam. Izven naselja Konjiška vas je na ravnem in preglednem delu vozišča zapeljal v desno, čez prometni pas za počasna vozila, na travnato brežino, kjer je najprej trčil v prometne objekte in nato s sprednjim delom vozila še v drevo. 

Vozilo se je po trčenju prevrnilo na bok. V prometni nesreči se je posebno hudo poškodovala 61-letna sopotnica, lažje sta bila poškodovana še 36-letna sopotnica in 65-letni sopotnik

Voznik in druga dva sopotnika se v trčenju niso poškodovali. Poškodovane so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje. Vsi trije poškodovani so državljani Ukrajine.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice