Kriminalisti so zoper 38-letnico vložili kazensko ovadbo, za zaključek preiskave pa še čakajo na psihiatrično mnenje. Osumljenka umora je sicer še vedno hospitalizirana na oddelku za psihiatrijo mariborskega kliničnega centra.

Pet dni po družinski tragediji na Pobrežju, v kateri je nad sestro dvojčico in mater roko dvignila 38-letnica, se Mariborčani še vedno sprašujejo, kaj je botrovalo grozljivemu zločinu. Mati je napad, ki naj bi se zgodil z nožem, preživela, sestra je v pritličju bloka izkrvavela do smrti.

Kriminalistična preiskava še vedno ni v celoti zaključena, kljub temu so na tožilstvo že podali kazensko ovadbo zoper 38-letnico, so za Mariborinfo potrdili na Policijski upravi Maribor.

Čakajo na mnenje izvedenca

Mariborčanka, ki je pokončala sestro dvojčico in ranila svojo mater, še ni bila privedena pred preiskovalnega sodnika, ki bi odločal o njenem priporu. Še vedno je namreč hospitalizirana na psihiatričnem oddelku UKC Maribor.

Preiskava o umoru in poskusu umora še ni zaključena, saj kriminalisti še vedno čakajo na psihiatrično mnenje izvedenca. Šele po mnenju izvedenca bodo sledili nadaljnji postopki zoper 38-letnico. Tako je privedba pred preiskovalnega sodnika in morebitna odreditev pripora odvisna od ocene duševnega stanja Mariborčanke.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice