Iz hotelskih sob kradel denar, 62-letniku grozi do pet let zapora.

Na novinarski konferenci Policijske uprave Murska Sobota so danes predstavili več uspešno preiskanih kaznivih dejanj tatvin in ropov na širšem območju Murske Sobote in v širši okolici. Komandir soboške policijske postaje Tomislav Habulin je med drugim razkril podrobnosti več tatvin denarja, ki so bile v mesecu avgustu in septembru izvršene v hotelskih sobah na območju Moravskih Toplic in Radencev.

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so skupaj s policisti Policijske postaje Gornja Radgona z zbiranjem obvestil ugotovili, da je osumljeni, ki trenutno živi na območju Maribora, v Moravskih Toplicah izvršil šest, v Radencih pa eno kaznivo dejanje velike tatvine.

Kot pojasnjujejo, je storilec vlomil oziroma s pomočjo ukradene kartice delavki v hotelu prišel v hotelsko sobo, ter si iz nje protipravno prilastil denar. Skupna škoda v kaznivih dejanjih je znašala okrog 2.000 evrov.

Ob tem dodajajo, bo zoper 62-letnega osumljenega podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje velike tatvine, za kar je predpisana zaporna kazen do 5 let.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice