Že mesec dni je minilo, odkar je iz Doma Lukavci neznano kam odšla 54-letna Mariborčanka Suzana Djekić. Iskanje še vedno poteka, obupana hčerka prosi za pomoč.

Iz socialno varstvenega zavoda na naslovu Lukavci 9, Križevci pri Ljutomeru je v torek, 12. junija, neznano kam odšla Suzana Djekić. V domu so jo nazadnje videli tistega torka ob 7.30 zjutraj, nakar se je za njo izgubila vsaka sled. V Domu Lukavci 54-letno Mariborčanko pogrešajo že mesec dni in intenzivno sodelujejo pri iskanju. Zaradi izginotja brez sledi v temi tava njena hčerka.

V času, ko je zapustila dom je bila Suzana Djekić oblečena v zeleno majico brez rokavov ter krajše hlače preko kolen s cvetličnim vzorcem. S seboj je imela manjšo roza torbico, v kateri je hranila mobilni telefon. Pogrešana je svetlejše polti, visoka 166 centimetrov in je srednje postave (tehta 71 kilogramov). Ima kratke, temne lase, ki so malce posiveli, njena drža pa je rahlo sključena.

Telefon izklopljen, hčerka obupana

Kljub aktivnostim mesec dni po Suzaninem izginotju še vedno tavajo v temi in zdi se, da se je za njo izgubila vsaka sled. Policija nadaljuje z iskanjem in vse, ki bi pogrešano opazili ali karkoli vedeli o njej, znova poziva, naj obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Za pomoč pri iskanju je na svojem družbenem omrežju zaprosila tudi njena hčerka Vesna, ki je v svojem zapisu razkrila, da je imela njena mama Vesna na dan izginotja naročen rešilec za Maribor zaradi kemoterapije. Telefon 54-letnice je nedosegljiv od tistega dne, po intenzivnem iskanju, ki ni vodilo do nobene sledi za izginulo, je hčerka že obupana.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice