Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je na Kotnikovi ulici v Ljubljani mlajše dekle padla skozi svetlobni jašek, pri tem pa se je huje poškodovala.

Nesreča se je zgodila nekaj minut pred 17. uro v Kotnikovi ulici v Ljubljani. Mladostnica padla skozi svetlobni jašek podzemne garaže, v globino okoli osem metrov na izvozno pot oziroma klančino iz garažne hiše.

Mladoletnico so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Ljubljana. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana pa so nudili razsvetljavo in pomoč pri oskrbi poškodovanke ter pri prenosu do reševalnega vozila.

Dekle je utrpelo hujše telesne poškodbe, prepeljali so jo v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so bili včeraj obveščeni o poškodbi otroka na območju centra Ljubljane.

»Po do sedaj zbranih obvestil so štirje otroci splezali na streho uvoza v garažo ene izmed stavb. Eden izmed otrok je pri tem stopil na plastični svetlobni jašek, ki se je pod težo zlomil, tako da je otrok padel okoli osem metov v globino na dovozno pot garaže,« so sporočili.

Pri tem se je huje poškodoval in bil s kraja je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana, po do sedaj znanih podatkih življenje mladoletnice ni ogroženo.

Policisti glede vseh okoliščin še zbirajo obvestila.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Muteci (nepreverjen)

Svetlobni jasek ha ha ha ha.

božidar (nepreverjen)

ah spet ta CORONA

Čergoli (nepreverjen)

Zaradi Karči virusa.

Starejše novice