Identiteta 16. letnika iz Prekmurja, ki se je na posnetku in Facebooku hvalisal, da naj bi mučil živali, je razkrinkana. Če je fant grozodejstva zares storil, bo pokazala nadaljnja raziskava.

Včeraj smo poročali o mladeniču po imenu Darko Hozjan, ki se je na posnetku in na Facebooku hvalil, kako je že lani mučil in celo ubil tri živali z uporabo pirotehničnih sredstev ter kako namerava svoja grozodejstva ponoviti. Odprto je priznal celo, da je iz Murskih Petrovcev in dodal celo hišno številko. Sicer so včeraj policisti potrdili, da na tem območju ne živi noben s tem imenom. 

V skoraj šestminutnem posnetku je neznancema priznal, kako je psu petard nastavil v gobec in kako jih je nastavljal tudi ljudem:

Policija fanta že izsledila

Na srečo pa je identiteta fanta policiji že znana. Policisti na PU Murska Sobota so potrdili, da fantov Facebook profil ni izmišljen, vendar pa še ni jasno, ali je grozodejstva zares zagrešil ali je šlo le za bizarno hvalisanje. Po zanesljivih neuradnih informacijah je policija včeraj že izsledila 16. letnika, ki je avtor posnetka in Facebook profila. S pirotehničnimi sredstvi naj bi povzročil smrt dveh muck in enega psa; če je za to grozodejstvo resnično odgovoren, pa bo še pokazala nadaljnja raziskava. 

V zadnjem času na območju Prekmurja sicer niso zabeležili primera mučenja živali na način, kot ga je opisoval fant. Prav tako ni jasno, če je fant resnično iz Prekmurskih Petrovcev, kakor je sam priznal. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice