Slika je simbolična (Vir: Policijska uprava Kranj).
V Mariboru je na prehodu za pešce na Gosposvetski cesti prišlo do hude nesreče, v kateri je za zdaj neznani voznik zbil peško in pobegnil. Peška pa se je pri tem v nesreči hudo poškodovala.

Policisti postaje prometne policije Maribor so včeraj, v večernem času opravili ogled kraja prometne nesreče, ki se je zgodila na prehodu za pešce na Gosposvetski cesti v Mariboru

V prometni nesreči sta bila udeležena peška in neznani voznik osebnega vozila temnejše barve, gre za karavan ali limuzino. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti na prehodu za pešce neznanega voznika. 

Voznik se je s kraja prometne nesreče odpeljal, peška pa bila v prometni nesreči hudo telesno poškodovana. Policisti zato nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smislu izsleditve voznika in vozila.

Vlomil v hišo in odtujil zlatnino 

Policisti Policijske uprave Maribor so bili včeraj, 22. novembra 2022, v dopoldanskem času obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Policijske postaje Maribor I. 

Na kraju so policisti opravili ogled kraja ter zbrali prva obvestila, v okviru katerih je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z uporabo sile vstopil v hišo, iz katere je odtujil in si protipravno prilastil več kosov zlatnine, s čomer je oškodoval lastnika za približno 3000 evrov

Policisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smislu izsleditve storilca in odtujenih predmetov. 

Kaj so še obravnavali mariborski policisti? 

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 268 klicev, od tega 99 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali en primer nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 16 prometnih nesreč I. kategorije,
  • prometno nesrečo II. kategorije, kjer sta se dve osebi lažje telesno poškodovali,
  • prometno nesrečo III. kategorije, v kateri se je ena oseba hudo telseno poškodovala,
  • pet povoženj divjadi,
  • 15 prijav kršitev javnega reda in miru, sedem na javnih krajih in osem v zasebnih prostorih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice