Vir: Policijska uprava Maribor
Na Policijska uprava Maribor so ponovno opozorili na upoštevanje in spoštovanje omejitev hitrosti.

Policistka Postaje prometne policije Maribor je namreč v četrtek, 28. januarja, nekaj minut pred 21. uro, na Ptujski cesti v Mariboru izmerila hitrost vozniku osebnega avtomobila znamke Audi. 

Voznik je na tem delu Ptujske ceste, kjer je omejitev hitrosti s postavljenim prometnim znakom omejena na 70 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 138 kilometrov na uro, kar je skoraj dvakrat več od največje dovoljene hitrosti vožnje. 

Za takšno prekoračitev hitrosti je predpisana globa 1200 evrov in stranska sankcija 18 kazenskih točk. 

Prilagodite vožnjo razmeram na cesti

Policisti znova, kot že velikokrat doslej, voznike opozarjajo, naj vozijo strpno, po prometnih predpisih in hitrost vožnje prilagodijo prometnim in vremenskim razmeram.

Policisti s kontinuiranim nadzorom cestnega prometa posebno pozornost namenjajo prav tistim voznikom, ki huje kršijo cestno prometna pravila in s svojo vožnjo ogrožajo sebe in ostale udeležence v prometu, zoper takšne voznike pa dosledno ukrepajo.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Heh (nepreverjen)

Hahaha kaj sem že rekel v prejšnji objavi, kjer se je en star divjač zabunil? BMW in Audijaši niso sposobni voziti kot normalne, odgovorne osebe. 3 avtomatske kazenske točne na mesec in trajnik s 300€ na račun dokler ga imajo v lasti; edino fer, ker bi si tako verjetno več prislužili na mesec, če bi jih policija videla.
Starček, ki si si kupil izpit s par rundami žganja, če slučajno ponovno prideš in se mi jokaš - moj ima boljše pospeške, brez skrbi. Bi me za kakšne 20kmh pihnil kak Audi pri končni, ampak kaj češ, ne bom izgubil spanca! Je pa res, da nisem lastnik BMW/Audija, tako da na žalost nisem egoist in peljem po predpisih :(

Zikollino (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Heh ... poznamo take, kot si ti ... glavna miselnost, ki te vodi in drži pokonci: "naj sosedu krava crkne" ... verjetno zato, ker je v preteklosti (da to počne sedaj, mi na kraj pameti ne pade) jebač tvoje zdajšnje partnerice/žene na zadnjem sedežu Audija preizkušal gibljivost njene hrbtenice v smislu nastavi/puši ... ali pa partnerice sploh nimaš in si v BMW-u rito domačemu župniku na uporabo dajal ...

In reply to by Heh (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

To so naši sponzorji. Zaradi glave celo telo trpi!

tanja flaškon (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

moj dojebač
Dejan fon Svinjskoglavić
vedno vozi 30 km na uro
pravi da je bolj ziher
Jaz pa mu pravim da je Črnogorc

Starejše novice