Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož minuli konec tedna.

Ormoški policisti so bili v petek ob 7.30 obveščeni o pokolu kuncev na območju naselja Runeč s strani neznanega psa. »V tej zvezi zbiramo obvestila,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Ob 8.30 so bili policisti obveščeni o tatvini žlebov v Veliki Nedelji. Neznanec je odtujil osem metrov bakrenih žlebov.

Ob 12.48 so bili policisti obveščeni o tatvini dreves v naselju Gradišče. Sledili bosta zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 15.40 so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo neznanega psa v naselju Runeč. Patrulja je na kraju oškodovancu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20.00 so policisti v Središču ob Dravi odvzeli prostost osumljencu, ki je osumljen kaznivega dejanja nasilja v družini. Policisti so zbrali obvestila in osumljenca s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor.

Pestro tudi v soboto in nedeljo

V soboto ob 10.15 so bili ormoški policisti s strani občana z okolice Ormoža obveščeni, da mu je neznani storilec z zemljo umazal fasado na stanovanjski hiši. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov kaznivega ejanja, zato so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

V nedeljo ob 3.20 so bili policisti obveščeni o poškodovanem parkiranem vozilu v naselju Središče ob Dravi. »Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec preko noči poškodoval parkirano osebni avtomobil, tako da je odtrgal registrsko tablico in jo odvrgel v bližino vozila. Sledi poročilo na tožilstvo,« so napovedali na Policijski postaji Ormož.

Ob 13.59 so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v kraju Lešnica. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznica zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v ograjo mostu in se pri tem lahko telesno poškodovala. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice