Foto: Policijska postaja Maribor II
Policisti Policijske uprave Maribor poročajo o rezultatih hišne preiskave pri osumljencu v štajerski prestolnici.

Policisti Policijske postaje Maribor II so v ponedeljek, 30. novembra 2020, opravili hišno preiskavo pri osumljencu, doma na območju te policijske postaje.

To so storili po odredbi Okrožnega sodišča v Mariboru, zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Šlo je za vlom v osebni avtomobil, storjen 22. septembra letos.

Sumi policistov so se potrdili, zato bodo osumljenca kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Med hišno preiskavo so namreč policisti našli in zasegli predmete, ki izivrajo iz navedenega kaznivega dejanja: črno moško usnjeno torbico in odtujen denar oziroma gotovino.

So policisti našli tudi kokain?

A to še ni vse. Policisti so pri preiskavi stanovanja našli in zasegli še 11 zavitkov aluminijaste folije, v katerih je bil bel prah. Sumijo, da gre za prepovedano drogo kokain. Našli so tudi digitalno tehtnivo, na kateri se je prav tako nahajal bel prah.

Policisti so oboje poslali v analizo. Če se bo potrdilo, da je zaseženi prah prepovedana droga, bodo policisti osumljenca ovadili še zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Foto: Policijska postaja Maribor II
Foto: Policijska postaja Maribor II

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Alo alo (nepreverjen)

Tisto najverjetneje se je izkazalo za PECILNI PRAH ! Sicer pa zakaj bi policaj moral vedeti razliko ? Hahahaaaaaa

Navijac (nepreverjen)

vsak dobili so ga

dragan krstic (nepreverjen)

Glih kar ga je hotel nesti na Metelkovo in Rog da bi kulturnim delavcem polepsal zivljenje pod Jansevo strahovlado.

Starejše novice