Slika je simbolična.
Zaradi prometne nesreče je bila do 22. ure za ves promet v smeri Avstrije zaprta avtocesta A1 Maribor - Šentilj. Promet je do 23. ure potekal le po prehitevalnem pasu.

Štajerska avtocesta je bila do 22. ure med krožiščem Pesnica in priključkom Šentilj zaradi prometne nesreče zaprta proti Šentilju, Avstriji. Posledice prometne nesreče na avtocesti so okoli 23. ure odstranili.

Prometna nesreča se je po poročanju Prometno-informacijskega centra za državne ceste zgodila zaradi nasproti vozečega avtomobila.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, sta nekoliko naprej od cestninske postaje Dobrenje trčila dva osebna avtomobila. Po dosedanjih podatkih sta v prometni nesreči udeleženi dve osebi

»Obe sta poškodovani, kot kaže v tem trenutku, obe lažje. Po prvih ugotovitvah naj bi eno od vozil po avtocesti vozilo v nasprotni smeri. Eden od voznikov je ostal v vozilu ukleščen in ga iz vozila rešujejo gasilci. Na kraju so tudi reševalci in policisti,« poročajo mariborski policisti.

Do 22. ure zaprt vozni pas

Kot so okoli 22. ure sporočili iz Policijske uprave Maribor, je avtocesta A1 Maribor - Šentilj je v smeri Avstrije ponovno odprta, promet je potekal le po prehitevalnem pasu. Takoj, ko so počistili vozišče, so avtocesto odprli v celoti, kar se je zgodilo okoli 23. ure.

Policisti vzroke prometne nesreče še vedno preiskujejo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice