Že več kot teden dni svojci in znanci ne vedo, kje je Denis Časar iz Stavešincev pri Gornji Radgoni.

Sredi avgusta se je odpravil na dopust v hrvaško Crikvenico, tam so ga zadnjič videli minulo sredo. Danes so svojci tudi sami pričeli z iskanjem Časarja po hrvaški obali, saj so tamkajšnji policisti našli njegov avto.

V domačih Stavešincih so svojci Denisa Časarja zadnjič videli 11. avgusta. Takrat se je sam odpravil na dopust v hrvaško Crikvenico. Ko so se za njim izgubile vse sledi so ga pričeli najprej iskati po družbenih omrežjih, a neuspešno. 

Zadnji stik pred enajstimi dnevi

Zadnji stik z njim je bil prav po Facebooku vzpostavljen pred enajstimi dnevi, v Crikvenici pa so ga zadnjič videli 22. avgusta. 

37-letnik naj bi bil sicer sladkorni bolnik, pred odhodom na dopust pa naj bi imel težave s partnerico. Njegovi svojci in znanci pa so danes tudi sami pričeli z iskalno akcijo po Crikvenici in okolici. 

Prav danes jim je namreč hrvaška policija sporočila, da je bil avto pogrešanega najden na območju Kvarnerja. Na Hrvaškem pa bodo poiskušali izvedeti tudi kdaj in kje je Časar nazadnje uporabljal svoj mobilni telefon.

Našli njegovo osebno izkaznico

Hrvaški policija sledi išče tudi v apartmaju, na Strossmayerjevem sprehajališču 21 v Crikvenici, kjer je bil Časar nastanjen. Tam je po poročanju hrvaških medijev ostala tudi njegova osebna izkaznica. 

»Pri tem sodelujemo tudi s hrvaškimi varnostnimi organi in pozivamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, da nam to sporočijo na najbližjo policijsko postajo,« nam je povedala Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota. 

Informacije pa zbirajo tudi na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Pozno popoldan Časarja našli živega!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice