V vasi Novakovec, ki je neposredno na meji s Slovenijo, so včeraj zvečer našli žensko truplo. Policija sumi, da je starejša ženska, ki naj bi jih štela osemdeset, umrla nasilne smrti.

Policija je bila o smrti starejše ženske obveščena včeraj okoli 18. ure, poročajo hrvaški mediji. Možje v modrem zadevo preiskujejo, ob tem pa sumijo, da je ženska umrla nasilne smrti. Kot poroča index.hr, sosedje pokojne naj ne bi videli že teden dni.

Ta naj bi sicer živela sama, v zadnjem času pa prav tako naj ne bi imela nobenih obiskov. Sosedje naj ne bi ničesar posumili tudi zato, ker ne bi bilo nič čudnega, da bi starejša ženska zaradi slabšega vremena pretekle dni preživela v hiši.

Žensko truplo je včeraj popoldan našla ženska, ki je pri pokojni kupovala jajca. Kot je za index.hr še povedal sosed, so jo našli na tleh, sin pokojne pa je dejal, da je nekdo vlomil v hišo.

»Policija me je poklicala kot soseda. Povedal sem jim, kako dolgo je nisem videla. Govorila sem s sinom, ki je rekel, da je bilo v hišo vlomljeno, v njej pa vse razmetano in polomljeno,« je dodal. Policijska preiskava je v polnem teku.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice