V Lenartu danes nimajo najboljšega dneva ... Gasilci so pri pregledu potoka Velka, zaradi morebitne onesnaženosti po požaru, ki je bil v podjetju v Lenartu, opazili v vodi truplo.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da so danes okoli 14. ure v Lenartu v Slovenskih goricah v potoku našli truplo

Gasilci Gasilske brigade Maribor so truplo potegnili iz potoka in ga predali ustreznim službam.

Primer so potrdili tudi iz Policijske uprave Maribor. Kot so sporočili, so bili okoli poldneva obveščeni, da so gasilci pri pregledu potoka Velka, zaradi morebitne onesnaženosti potoka po požaru, ki je bil v podjetju v Lenartu, opazili v vodi truplo.

Policisti in kriminalisti so ugotovili, da je bilo v potoku najdeno neznano moško truplo. Skupaj z mrtvooglednico so opravili ogled: »Do sedaj so ugotovili, da na truplu ni znakov nasilja. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, s katero bomo poskušali ugotoviti identiteto, vzrok smrti in druge okoliščine najdbe.«

Spomnimo. V Lenartu je okoli 2.55 ponoči zagorelo v enem izmed industrijskih obratov. Med gašenjem požara je bil poškodovan en gasilec, v okolici pa se širi vonj zaradi gorenja. Bližnjim stanovalcem svetujejo naj zaprejo okna oziroma jih ne odpirajo.

Gre za obrat za predelavo odpadkov podjetja Papir servis, ki ima v Lenartu podružnico.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice